Zilahy Ágnes - szakácskönyv
Népszerű receptek
A sonka és a marha-nyelv páczolás
Ludas-kása
Köménymagos vagy (Ánizsos) pálinka
A zsiros lepény
A rizskása tálbafőtt
A dara (vagy griz) tálbafőtt másképen
A burgonya-rétes
Szalonka és szalonka-bél
A disznótor
A hájszeles
Kereső
Kereső - további oldalakon is
Blogarchívum
▼
2008
(448)
►
szeptember
(98)
▼
augusztus
(350)
Töltött-káposzta
Közönséges töltött-káposzta
Hussal összerakott káposzta
Kelkáposzta töltve
Zöldkáposzta töltve
A lucskos káposzta
A székely-gulyás
Töltött karalábé
Töltött zöld paprika
Töltött paradicsom
Töltött burgonya
Töltött ugorka
Tökkáposzta
Paprikás káposzta
Babéros savanyu burgonya
Szemes paszuly
Száraz borsó
Tojásos és sonkás burgonya
Szilva-lével
Szilva tálbafőtt
Zöld-paszuly
Vegyes zöldség
Kárfiol
Spárga-tök
Spárga
Komlóhajtás
Láboda vagy spenót
Szemes zöldborsó
Lencse bőjtösen
Ludas-kása
Kucsmagomba töltve
Aszalt lengyel gomba
Becsináltak
Rák "kokó"-val
Borju agyvelő czitrommal
Sárga-répa sertés-hussal
Tárkonyos bárány
Köszmétés bárány
Bárány czitrommal
Köszmétés-csirke
Karalábés-csirke
Zöldborsó csirkével
Paradicsomos-csirke
Mazsolás és gesztenyés nyelv
Paczal
Borju-láb és fej tojással
Debreczeni mazsolás csirke
Bosporus
Rák rizskásával
Pecsenyék
A "Luby" sült
Beafsteak
Marhahus paprikás
Vetrecze
Zöldséges pecsenye
Lengyel rostélyos
Vereshagymás rostélyos
Tejfeles rostélyos
Fehér pecsenye
Savanyu vesepecsenye
Szalonnával tűzdelt vesepecsenye
Töltött fehérpecsenye
Szénen, illetve rostélyon sült (Fleck.)
Marha-pecsenye-gombócz
Vagdalt marha-pecsenye
Borju-szelet
Borju-vesés
Borju-pörkölt
Borju-tokány
Borju-czomb
Rántott borju
Töltött borjuszegy
Borju fehérpecsenye töltve
Borju máj
Borju-nyelv
Rántott csirke
Töltött csirke
Paprikás-csirke
Pörkölt-csirke
Kappan-sült
Szalonnával sütött kappan
Kacsa sülve
Szelid kacsa vad módra
Pulyka sült
Pörkölt pulyka
Pulyka vagdalt hussal
Libasült
Libamell fojtva
Sült libamáj
Az angol sült
A marhahus tejfeles mártással
A paprikás-szelet
Serpenyős rostélyos
A főtt marha-nyelv
Marha pecsenye zöldséges mártással
Erdélyi tokány
Malaczsült
Pörkölt-malacz
Malacz pecsenye tordaiasan
Paprikás sertés fejből
Ajánló
1 százalék adó
Borju máj
Szép tiszta, fehér borju-májat vagdaljunk el lapos szeletekbe, sózzuk meg és mártsuk lisztbe, felvert nyers tojásba és zsemlye-morzsába; süssük ki bő, forró zsirban. Tálaljuk zöldborsóval vagy vegyes zöldséggel köritve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése