Zilahy Ágnes - szakácskönyv
Népszerű receptek
A sonka és a marha-nyelv páczolás
A zsiros lepény
Köménymagos vagy (Ánizsos) pálinka
Hogy kell az avas zsirt jóvá tenni?
Szalonka és szalonka-bél
A dara (vagy griz) tálbafőtt másképen
A rizskása tálbafőtt
A székely-gulyás
Barna-leves
Paprikás-csirke
Kereső
Kereső - további oldalakon is
Blogarchívum
▼
2008
(448)
▼
szeptember
(98)
Levesek
Közönséges husleves
Barna-leves
Tyuk leves
Tiszta borsos-leves
Gulyáshus
Gulyáshus másképpen
Rák-leves
Kaszás lé
A rákba való töltelék
Pörkölt-, vagy "Árva"-levesek
Rák-leves
Tüdő-táska-leves
Gombaleves
Zöldségleves
Darával töltött tésztaleves
Gombóczleves
Paradicsomleves
Káposztaleves
Turbolya-leves
Paszuly-leves
Borleves bőjtösen
Burgonya-leves
Savanyu tojás-leves
Borkő-leves
Köménymagos-leves
Tört májleves
Levesbe valók
A gyurt tészták
Csiga tészta készitése
A rákba való felvert-galuska
Rákleves, rákhussal
Tejgaluska
Dara (Griz) koczkák
A májgaluska
Olasz-borsó
Gyöngykása fokhagymával
Gyöngykása gombával
Rizskása gombával
Rák-vaj - vagy rák-zsir
Vegyes zöldség
Tüdő-táska
Liszt-koczkák
Zsemlyekása (griz) gombócz
Liszt-galuska
Hus körül való ételek
Rizskása gombával
Csiperke gomba
Többféle használható gomba készitése
Rizskása hagymával
Házi makkaroni
Vizes galuska
Turos-gombócz
Burgonya-törve
Reszelt-tészta
Sárga-répa
Káposztasaláta
Mártások
Tatár-mártás
Mandulás tormamártás
Metélőhagyma-mártás
Eczetes tormamártás
Halakra való mártás
Majonéz
Szárdella-vaj
Paradicsommártás
Hagymamártás
Tejfeles ugorkamártás
Tejfeles tormamártás
Szárdella-mártás
Kapornya-mártás
Zsemle-mártás
Kapormártás
Fokhagyma-mártás
Ugorkamártás
Pöszméte (Piszke) mártás
Sóskamártás
Egres mártás
Meggymártás
Ribizli mártás
Alma-mártás
Leves utáni ételek
Főtt marhahus párolva
Főtt marhahus vagdalva
Kirántott sonka
Velős szeletek
Vese-velővel
Sonkás-omlett
Liba, vagy más szárnyas májból vagdalék
Földi csiga
Borju-láb és borju-fej kirántva
Agyvelő kirántva
Tüdő savanyú-lével
Tüdő rizskásával
Töltött tojás
Keserü-gomba
Főzelékek
A tavas káposzta
►
augusztus
(350)
Ajánló
1 százalék adó
Szárdella-vaj
Néhány szárdellát jól megmosva, össze kell vágni, szitán át kell törni és ugyanannyi vajjal össze keverni és ha szükség van reá, hosszas tálban, apró kenyér szeletekkel kell feltálalni, vacsorakor vagy villásreggelire.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése